ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ
ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

Ανάλογα με τα πόσα άτομα είστε και πόσο χώρο θα προτιμήσετε, επιλέξτε την κατηγορία του δεματίου που σας ταιριάζει.

Όλα τα καταλύματά μας είναι εξοπλισμένα με κουζίνα και ιδιωτικό μπάνιο. Έχουμε τρεις ορόφους , το ισόγειο πρώτο και δεύτερο όροφο καθώς διαθέτουμε και ανελκυστήρα για να κάνουμε τις διακοπές σας ακόμα πιο ξεκούραστες. Τα στούντιο βρίσκονται στον πρώτο και δεύτερο όροφο και τα διαμερίσματα στο ισόγειο.

Στην τοποθεσία που βρίσκονται τα διαμερίσματα και τα στούντιό μας κυριαρχεί μια τροπική αίσθηση ,με άφθονη σκιά και αρκετά μεγάλο υπαίθριο χώρο καθώς και μια μικρή παιδική χαρά για τα παιδιά σας .Καλωσορίζουμε τις οικογένειες με τα παιδιά τους , τα οποία είναι ασφαλή στα όρια του συγκροτήματος των καταλυμάτων μας.

Έχουμε προβλέψει για τις ανάγκες των πελατών μας, να διαθέτουμε στα διαμερίσματα και τα στούντιό μας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για ξεκούραστες και άνετες διακοπές και φυσικά παρέχουμε Wi-Fi σε όλο το φάσμα του κτηρίου δωρεάν γισ τους φιλοξενούμενους μας.

Καντε Κρατηση

Άνετο & Ευρύχωρο Διαμέρισμα

Σας προτείνουμε τη Villa the Rose όπου περάσαμε υπέροχες διακοπές. Τα διαμερίσματά είναι πολύ κοντά στην θάλασσα και ήταν υπέροχο για εμάς και για τα παιδιά μας. Η παραλία διαθέτει ξαπλώστρες με ομπρέλες και αρκετό χώρο για να παίζουν τα παιδιά. Υπάρχουν μπαρ και εστιατόρια που τρώγαμε τα περισσότερα βράδια, μαγειρέψαμε και μέσα λίγες φορές. Οι ιδιοκτήτες είναι αρκετά ευγενικοί και εξυπηρετικοί. Θα το συνιστώ ανεπιφύλακτα και στους φίλους μας.

Ariel Jaynes (Paris, France)
Βιβλιο επισκεπτων